MultiBank – zmiany funkcjonalne w serwisie transakcyjnym

MultiBank - detaliczna część BRE Banku SA - wprowadził zmiany funkcjonalne w części transakcyjnej serwisu obsługi Klientów. Nowe ulepszenia pozwalają wykonywać przelewy do ZUS z datą przyszłą z wykorzystaniem Internetu, multilinii, a także w Centrach Usług Finansowych. Kolejnym ułatwieniem zaproponowanym przez MultiBank jest możliwość logowania do kanałów obsługi WAP i SMS numerem karty płatniczej. MultiBank uruchomił też specjalną zakładkę „Przelewy do Urzędu Skarbowego”. Ta część serwisu umożliwi poprawne wykonywanie przelewów do Urzędów Skarbowych i będzie zgodna z wymogami Ministerstwa Finansów obowiązującymi od 1 stycznia 2003 roku. W MultiBanku większość operacji bankowych można wykonać bez wychodzenia z domu lub pracy, z wykorzystaniem Internetu, multilinii, usługi SMS i WAP. Aby założyć konto wystarczy wejść na stronę internetową www.multibank.pl <http://WWW.multibank.pl> i wypełnić wniosek lub zadzwonić na multinię. Podobnie jest z operacjami bankowymi. Wykorzystując Internet można zrealizować wszystkie przelewy, zlecić stałe płatności, w każdej chwili i z każdego miejsca sprawdzić stan konta, a co najważniejsze wszystko bez dodatkowych opłat i prowizji.
Źródło Grupa mBank. Dostarczył netPR.pl