Wiadomości branżowe

Karta kredytowa w mBanku za darmo

Teraz Klienci mBanku mogą otrzymać Kartę Kredytową Visa Electron lub Visa Classic za darmo. Warunkiem jest złożenie wniosku o kartę do 21 września br.

Wyróżnikami kart kredytowych mBanku są:

• konkurencyjne oprocentowanie kredytu (już od 19%),
  • minimalny dochód już od 500 zł, lub w przypadku studentów i doktorantów ? brak wymaganego dochodu,
  • okres bez oprocentowania do 54 dni,
  • limit kredytu od 500 do 50 000 zł,
  • możliwość otrzymania do 3 kart dodatkowych,
  • samodzielne ustalanie PIN-u do karty i możliwość jego zmiany oraz definiowania indywidualnych limitów autoryzacyjnych, w ramach limitów ustalonych przez mBank,
  • możliwość ustawienia funkcji automatycznej spłaty zadłużenia z rachunku indywidualnego ? eKONTO,
  • zdjęcie na karcie kredytowej – bez dodatkowych opłat,
  • wypłaty gotówki w bankomatach lub oddziałach banków na całym świecie do kwoty – 50% przyznanego limitu kredytowego ? transakcje zagraniczne rozliczane w Euro,
  • podwyższenie limitu możliwe już po sześciu miesiącach prawidłowego korzystania z karty.

Dla studentów i doktorantów mBank, oferuje specjalne warunki przyznania karty kredytowej Visa Electron. mBank proponuje kartę z długim okresem bez oprocentowania oraz prostymi zasadami korzystania z limitu kredytowego, którą może otrzymać większość osób studiujących. Dla studentów i doktorantów mBank zrezygnował z wymogu dokumentowania stałych dochodów.

Aby otrzymać kartę kredytową mBanku konieczne jest posiadanie rachunku osobistego eKONTO, który jest otwierany automatycznie, podczas składania wniosku o kartę. Założenie i prowadzenie eKONTA jest całkowicie bezpłatne.

Dodatkowe informacje o kartach kredytowych mBanku można uzyskać na stronie:

www.kartykredytowe.mbank.pl

Źródło Grupa mBank. Dostarczył netPR.pl