MultiBank dobrze smakuje

Kredyt odnawialny na przystawkę, MultiKonto jako danie, a na deser wyśmienita karta kredytowa. W MultiBanku ruszyła promocja pakietowa, która potrwa do lutego 2006 roku.   - Od 16 listopada oferujemy tzw. pakiety, czyli gotowe połączenie trzech niezależnych produktów bankowych: kredytu odnawialnego, MultiKonta oraz karty kredytowej ? tłumaczy Marta Gałczyńska, odpowiedzialna za projekt w MultiBanku. ? Zebranie niezależnych produktów bankowych w jeden pakiet ? czyli MultiZestaw pozwala nam na obniżenie ich ceny o połowę. Poza tym produkty te doskonale się uzupełniają, tworząc elastyczne narzędzie do optymalnego zarządzania własnymi finansami. Klient otrzymuje to, czego najczęściej poszukuje - wygodę w konkurencyjnej cenie ? dodaje Marta Gałczyńska. Zdaniem specjalistów z MultiBanku naturalne skojarzenie z zestawami kulinarnymi, jakie często oferowane są w restauracjach, znakomicie oddaje założenia projektu, tym bardziej, że propozycję bankowego menu, można jeszcze uzupełniać dokupując dodatkowe produkty również tańsze o połowę.  Zgodnie z zasadami promocji ceny wszystkich produktów w MultiZestawie zostały obniżone o 50 procent. Kształtują się one następująco:
  • MultiKonto Ja (koszt 1,50 zł)
  • MultiKonto My (koszt 3,50 zł)
  • MultiKonto Jestem (0,50 zł)
  • Kredyt Odnawialny (prowizja 0,5%)
  • Karta Kredytowa (35 zł)
Źródło Grupa mBank. Dostarczył netPR.pl