Polisa z mBankiem na spokojne wakacje

mBank w okresie wakacyjnym proponuje Klientom promocyjne ceny polis mieszkaniowych i samochodowych oraz atrakcyjne ubezpieczenie podróżne. Klienci wyjeżdżający na wakacje mogą skorzystać z ubezpieczenia podróżnego, dostępnego przez Internet już od 1,1 zł za dobę! Polisa przesyłana jest do Ubezpieczonego emailem, a jej szczegóły sms`em. Dla osób, które chcą zadbać o swój spokój na urlopie, mBank przygotował promocje ubezpieczenia majątkowego oraz samochodowego:
  • polisa majątkowa dla posiadaczy domu lub mieszkania aż 20% taniej, jeśli we wniosku Klient wpisze kod 4444. Promocja trwa do końca września i dotyczy ubezpieczenia mieszkaniowego, ubezpieczenia domu jednorodzinnego, domu w budowie oraz ubezpieczenia wypadkowego (NNW).
  • polisa samochodowa - 20% taniej, a dla posiadaczy samochodów marki FORD, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, TOYOTA lub SKODA - nawet 25% zniżki. Do tego Bank oferuje Assistance i Zieloną Kartę bez opłat.
Jak co roku, mBank przygotował specjalną, wakacyjną ofertę dla Klientów. Dotychczas ubezpieczyli oni w mBanku nieruchomości o wartości niemal 200 mln zł i samochody warte prawie 20 mln zł ? mówi Artur Binkowski, odpowiedzialny za produkty ubezpieczeniowe w mBanku. Wyróżnikami ubezpieczeń oferowanych w mBanku są: atrakcyjna cena, prosta i przejrzysta konstrukcja oraz łatwa forma zawarcia umowy. Zakup ubezpieczenia w mBanku umożliwia Klientom:
  • swobodne ustalenie jego parametrów - sumy oraz wariantu ubezpieczenia - według indywidualnych preferencji,
  • automatyczne wyliczenie składki ubezpieczenia,
  • opłatę składki online z wykorzystaniem bezpłatnej i bezpiecznej usługi mTRANSFER,
W zakres ubezpieczenia podróżnego wchodzi pokrycie rachunków medycznych za granicą oraz bogaty pakiet assistance m. in.: koszty wcześniejszego powrotu, utrata i uszkodzenie bagażu podróżnego. Ubezpieczenie zapewnia bezpieczeństwo w czasie podróżowania po całym świecie. Opłaty za wykup polisy dokonuje się przelewem mTRANSFER, a jej numer błyskawicznie przesłany zostaje za pośrednictwem SMS lub email, co jest wystarczającym potwierdzeniem rozpoczęcia ochrony ubezpieczeniowej. W ramach ubezpieczenia majątkowego ubezpieczyć można:
  • mieszkanie,
  • dom jednorodzinny,
  • dom w budowie.
Dodatkowo osoby ubezpieczające mieszkanie lub dom mogą wykupić ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej OC. Ubezpieczenie NNW oferowane przez mBank przy współpracy z Generali gwarantuje wypłatę świadczenia w przypadku trwałego uszkodzenia ciała lub śmierci wskutek nieszczęśliwego wypadku i może być wykupione indywidualnie lub grupowo, na kwotę 10 tys., 25 tys. lub 40 tys. Podstawowy zakres ubezpieczenia można rozszerzyć na sporty wysokiego ryzyka, jak np. wspinaczka, bungee jumping i sporty motorowe. Więcej informacji o ubezpieczeniach oferowanych przez mBank znajduje się w serwisie internetowym: www.mbank.pl/oferta/ubezpieczenia
Źródło Grupa mBank. Dostarczył netPR.pl