Nowa siedziba Punktu Obsługi Klienta w Łodzi

Od  25 czerwca 2007 r. Punkt Obsługi Klienta w Łodzi zmienia siedzibę- zapraszamy Inwestorów na Plac Wolności 3.   Łódzka placówka jest nowoczesnym, pełnozakresowym Punktem Obsługi Klienta zapewniającym profesjonalną obsługę i  najwyższej jakości wyposażenie. Oferuje pełną gamę usług inwestycyjnych, skierowanych do szerokiego grona Klientów. W Punkcie Obsługi Inwestorzy mają również dostęp do licznych opracowań analitycznych.  Jednocześnie informujemy, iż każdy z 14 Punktów Obsługi Klienta DI BRE Banku, podobnie jak placówka w Łodzi, jest wyposażony w nowoczesny sprzęt do prezentacji danych giełdowych, informacji z rynku kapitałowego i pieniężnego, notowań giełd zagranicznych. Do dyspozycji Klientów pozostają m.in. serwis Reutersa, Satelitarny System Dystrybucji Informacji Giełdowych, Bloomberg. Działające w POK-ach terminale giełdowe zapewniają szybkie przekazywanie zleceń na Giełdę oraz natychmiastowe potwierdzenie realizacji transakcji. Aranżacja każdej z placówek zapewnia komfort obsługi Klientów oraz składanie zleceń z zachowaniem całkowitej poufności. Dogodne usytuowanie w centrum Łodzi zapewni Inwestorom łatwy i szybki dostęp do Punktu Obsługi Klienta, który będzie czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30 - 17:00.  Punkt Obsługi Klienta w Łodzi Plac Wolności 3 Tel.: 042 272 21 81 Fax.: 042 272 21 83
Źródło mDom Maklerski. Dostarczył netPR.pl