Netia Marką Wysokiej Reputacji

18 czerwca br. podczas Gali PremiumBrand firmę Netia SA uhonorowano tytułem Marki Wysokiej Reputacji w kategorii Telekomunikacja/Technologia.

„Na markę Netii pracujemy każdym naszym działaniem – od sprzedaży, obsługi klienta po wdrażanie nowych technologii. Tytuł Marki Wysokiej Reputacji PremiumBrand dobitnie pokazuje, że dobrze wypełniamy swoją rolę, a Polacy nas doceniają” – powiedział Michał Dolny, Dyrektor Marketingu Netii.

PremiumBrand to niezależny ranking reputacji marek, obecny na polskim rynku od 4 lat. Prezentuje marki i firmy cieszące się najwyższą reputacją wśród, odpowiednio - społeczeństwa i środowiska biznesowego. Ranking budowany jest w oparciu o profesjonalne badania, przygotowane i realizowane przez zespół specjalistów - na zlecenie Domu Badawczego Maison przeprowadził go TNS OBOP.

***

Netia jest wiodącym alternatywnym operatorem telekomunikacyjnym, świadczącym m.in. usługi głosowe oraz szerokopasmowego Internetu klientom indywidualnym i biznesowym. Działa na bazie własnej infrastruktury oraz sieci TP.

Źródło Netia. Dostarczył netPR.pl