Admiral Markets wspiera konkurs inwestycyjny na rzeczywistych rachunkach Forex

Admiral Markets, jeden z kluczowych brokerów na rynku Forex w Polsce, współpracuje przy realizacji niezależnego konkursu Forex ? FXCup. Broker jest jednym z trzech podmiotów, którzy dostarczają wsparcie technologiczne oferując uczestnikom swoje rachunki.

Konkurs odbędzie się z wykorzystaniem rachunków rzeczywistych. ? Admiral Markets wspiera uczestników konkursu oferując im najwyższą jakość usług i nowoczesne rozwiązania technologiczne ? mówi Andrzej Tomczyk, dyrektor zarządzający w polskim oddziale Admiral Markets AS. Firma oferuje dostęp do rynków za pomocą najpopularniejszej platformy transakcyjnej ? MetaTrader 4, w pełni dostosowanej zarówno do komputerów stacjonarnych, jak i urządzeń mobilnych.

? Cieszymy się, że możemy współpracować z Admiral Markets podczas realizacji konkursu FXCup. Broker ten cieszy się bardzo dobrą reputacją wśród inwestorów w Polsce, a jego obecność w konkursie doskonale uzupełnia ideę FXCup ? stworzenia profesjonalnego środowiska dla profesjonalnych inwestorów ? mówi organizator konkursu Marek Krawczyk.

W konkursie mogą wziąć udział zarówno reprezentanci instytucji finansowych, jak i inwestorzy indywidualni. Przez 6 miesięcy będą oni rywalizować inwestując swoje własne środki finansowe.

? Konkurs FXCup jest stworzony z myślą o profesjonalnych inwestorach. Aby wziąć w nim udział należy założyć rachunek u jednego z autoryzowanych brokerów i zasilić go kwotą 10 tys. zł. lub 2,5 tys. euro. Osoba, która osiągnie najlepszy wynik zostanie wyróżniona Pucharem FXCup, a także będzie miała możliwość zarządzania portfelem 1 mln dol. Ponadto, osoby które chcą uczyć się inwestowania na rynkach over the counter będą mogły brać udział w towarzyszących konkursowi szkoleniach ? tłumaczy Marek Krawczyk.

Konkurs rozpocznie się 1 lipca i potrwa do końca grudnia 2013 r. Zgłoszenia do konkursu przyjmowane są jeszcze przez kilka dni ? do końca czerwca br.

Źródło Admiral Markets. Dostarczył netPR.pl