Tag Archives: ENERDZE

ENERGA ponownie Marką Wysokiej Reputacji

ENERGA po raz drugi z rzędu zdobyła tytuł Marki Wysokiej Reputacji w badaniu PremiumBrand. Podsumowanie VIII edycji projektu oraz wręczenie certyfikatów wyróżnionym firmom odbyło się podczas uroczystej gali 17 czerwca w Hotelu Polonia Palace w Warszawie.

Polsko-irlandzka spółka będzie budować elektrownię gazową

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta wydał ENERGA Invest i ESB International zgodę na utworzenie wspólnego przedsiębiorstwa w formie spółki kapitałowej. Decyzja ta umożliwi powołanie spółki celowej, której zadaniem będzie budowa i późniejsza eksploatacja na terenie Grudziądza elektrowni gazowo-parowej o mocy

WWW – film dokumentalny o problemie dostępności stron internetowych dla niepełnosprawnych powstał dzięki ENERDZE

"WWW" - dokument pokazujący, jak z Internetu korzystają osoby niewidome oraz jak w samodzielnym korzystaniu z Sieci można im pomóc, wyprodukował Koncern Energetyczny ENERGA SA wspólnie z agencją Janmedia Interactive. Film od 22 czerwca br. można obejrzeć na stronach www.ENERGA.pl