Tag Archives: Europie Centralnej

Infrastruktura spaja Europę Centralną ? blok zagadnień transportowych na Europejskim Kongresie Gospodarczym

W drugim dniu debat VI Europejskiego Kongresu Gospodarczego (European Economic Congress ? EEC) w ramach zagadnień dotyczących infrastruktury dyskutowano m.in. o międzygranicznej spójności ciągów transportowych krajów Europy Centralnej, społecznych i ekonomicznych skutkach rozwoju ciągów komunikacyjnych w tym regionie, a także

ING Bank Śląski na VI Europejskim Kongresie Gospodarczym

ING Bank Śląski kolejny raz wspiera Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach jako jeden ze Sponsorów Głównych. Podczas VI edycji największego spotkania biznesowego w Europie Centralnej, które odbędzie się między 7 a 9 maja br., wiedzą i doświadczeniem podzielą się również

VI Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach otworzy Premier RP Donald Tusk

Debatę o tym co najważniejsze dla gospodarki ? VI Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach ? zainauguruje wystąpienie Premiera RP Donalda Tuska. W trzydniowej konferencji wezmą udział komisarze UE, przedstawiciele rządów z Polski, Europy, świata, główni negocjatorzy gospodarczego i handlowego partnerstwa