Tag Archives: Sony Ericsson

WARTA w Twoim telefonie

Okres wakacji sprzyja częstszym wyjazdom dalszym i bliższym, nad jezioro, w góry, bądź nad morze. Każdy z nas, kto wybiera się w podróż, chce bezpiecznie dotrzeć do celu, jednak czasem może zdarzyć się nieprzewidziana sytuacja na drodze jak np. awaria…

Ericsson dostarczy libijskiemu operatorowi Al-Madar konwergentne rozwiązanie do naliczania opłat i wystawiania rachunków

Ericsson dostarczy firmie Al-Madar Al-Jadid, jednemu z największych libijskich operatorów telefonii komórkowej, konwergentne rozwiązanie do naliczania opłat i wystawiania rachunków, które zapewni abonentom korzyści wynikające z elastycznych taryf oraz pełnej kontroli kosztów, premii i nagród. Umowa obejmuje również usługi integracji systemów.

Mobilne technologie szerokopasmowe stymulują rozwój społeczno-gospodarczy w Amazonii

• Dostęp do Internetu dla odizolowanych, ubogich społeczności
  • Usługi mobilne wspierające ochronę zdrowia i edukację w 175 wioskach
  • Komunikacja jako czynnik generujący nowe możliwości w gospodarce