Tag Archives: Wielkiej Brytanii

Aż 70% Polaków nie ufa Rosjanom! ? wyniki badania European Trusted Brands 2014

Polacy nie ufają Rosjanom ? pokazuje najnowsze badanie European Trusted Brands przeprowadzone przez Reader?s Digest. Pozytywnie o naszych wschodnich sąsiadach wypowiedziało się jedynie 11% badanych. Do rodaków zaufanie deklaruje niemal połowa Polaków, co niestety nie przekłada się na opinie innych

Media społecznościowe istotne przy podejmowaniu decyzji finansowych ? wynika z międzynarodowego badania ING

Polacy są otwarci na korzystanie z mediów społecznościowych przy podejmowaniu działań lub decyzji finansowych ? wynika z międzynarodowego badania ?Finansowy Barometr ING?, przeprowadzonego w 12 krajach. Ponad połowa respondentów z Polski dopuszcza możliwość skorzystania z serwisów takich jak Facebook i

DI BRE Banku: Rynek akcji da zarobić w 2013 roku

W przyszłym roku WIG20 powinien osiągnąć poziom 2750 ? 2800 punktów przewidują analitycy Domu Inwestycyjnego BRE Banku w ?Strategii inwestycyjnej na rok 2013?. Podtrzymują pozytywne nastawienie do rynku akcji, mimo wyraźnego spowolnienia w polskiej gospodarce. Największy potencjał mieć będą spółki