Tag Archives: Wirtualnej Polski

Mini WP coraz większa

Mini.wp.pl, wersja Wirtualnej Polski dedykowana na telefony komórkowe i inne urządzenia przenośne, poszerza swoją zawartość o kolejny serwis. Teraz pozwala internautom na korzystanie – zawsze i wszędzie – z informacji dostępnych w największej internetowej encyklopedii świata, Wikipedii, dostępnej pod

Wiedźmin w Wirtualnej Polsce!

Wiedźmin: Versus to gra przeglądarkowa MMO nowej generacji, umożliwiająca rozgrywanie pojedynków między bohaterami znanymi z książek Andrzeja Sapkowskiego oraz bestsellerowej gry komputerowej „Wiedźmin”. Każdy gracz może wcielić się w postać bezwzględnego, pozbawionego uczuć wiedźmina Geralta, potężnej czarodziejki albo trenera okrutnej

Świat najpiękniejszych kobiet w serwisie Wirtualnej Polski ? alemodelki.pl

Wirtualna Polska, jako pierwszy polski portal, uruchomiła witrynę poświęconą modelingowi w ujęciu kompleksowym. Znaleźć w niej można m.in. galerie zdjęć najsłynniejszych modelek z ich biografiami, informacje ze świata mody, opisy agencji zajmujących się kreowaniem kanonów mody i urody. Internauci mogą